Menu Sluiten

Zitmeubilair Op Maat

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitmeubilair op maat kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitmeubilair Op Maat

Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitmeubilair op maat

zitmeubilair op maat home producten stoffen raamdecoratie muurbekleding zitmeubels meubilair verlichting tapijten zitmeubilair op maat mariescorner contact vintage antiek back .

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact zitmeubilair aanbod zitmeubilairxa zitmeubilair met oog voor esthetiek ergonomie werksfeer en productiviteit. Vergaderstoelen refterstoelen ontvangststoelen klapstoelen werkstoelen krukjes .. Dit is slechts een greep van ons ruim aanbod. Bij procos vindt je voor elke situatie de juiste zitmeubelen. Behoefte aan een specifiek product contacteer ons wij helpen je graag kruk van gerecycleerd materiaal zitmeubilair op maat zijn in trek De wybelt is een mooi zitelement met een net zo mooi verhaal. De wybelt is gemaakt van gerecyclede grondstof. Gewoon gemaakt van restmaterialen o.a. Afgedankte stoelkuipjes shampooflessen en vuilniszakken Een alternatief voor zitmeubilair op maat Dit plastic afval wordt vervo.

Gegevens over Zitmeubilair op maat

nl eng fr collecties alle producten collecties zitmeubilair tafels kasten accessoires designers contact laat je inspireren nieuws search over bulo catalogus faq select language nl eng fr collecties alle producten collecties zitmeubilair tafels kasten accessoires designers contact laat je inspireren nieuws search over bulo catalogus faq select language nl eng fr search zitmeubilair zitmeubilair alle accessoires zitmeubilair barkrukken bureaustoelen lounge zetel bankstel stoelen chairs residential workplace tafels bureaus vergadertafels amp werkplekken eettafel koffie amp bijzettafels stattafels hoogte verstelbaar kasten vvd bistro vvd by vincent van duysen vvd bistro chair vvd by vincent van duysen vvd bistro chair vvd by vincent van duysen vvd bistro chair vvd by vincent van duysen vvd bistro chair vvd by vincent van duysen vvd bistro chair vvd by vincent van duysen vvd bistro table vvd by vi.