Menu Sluiten

Tips Dressingkasten Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Dressingkasten Functioneel Indelen – Indeling Dressingkasten Op Maat – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – 

Wenst u meer info over tips dressingkasten op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Tips Dressingkasten Op Maat

Slapen | Meubilair | Interieur | Meubelmakerij | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tips dressingkasten op maat

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings privacy policy door bepaalde onderdelen van deze site te gebruiken door je in te schrijven op de nieuwsbrief geef je informatie door die toelaat jou als persoon te identificeren tips dressingkasten op maat prijs aanvragen Dit gebeurt enkel voor onze dienstverlening en informatieverstrekking en als jij daar toestemming voor geeft. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de europese algemene verordening gegevensbescherming avg ook bekend als general data protection regulation of gdpr . Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van van den heuvel meubelmakerij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen die verbonden zijn met onze website maar we verwijzen .

interieurtools interieurtips interieurtools interieurtips imponeer met een luxe dressing home slaapkamer imponeer met een luxe dressing imponeer met een luxe dressing maak je vrienden jaloers met een luxe dressing. Er zijn verschillende manieren om deze inloopkast een extra chique uitstraling te geven. Een overzichtje messing handgrepen in de meeste dressings zien we standaard handgrepen in hout of aluminium. Toch zijn er veel mooiere oplossingen. Installeer bijvoorbeeld messing handgrepen op je kastdeuren. Die zien er erg geraffineerd uit vooral in combinatie met zwart hout. Bovendien is messing een van de meest trendy materialen van dit moment. Juwelenlade ben je iemand die regelmatig nieuwe sieraden koopt bij een juwelier of juwelen outlets bezoekt wat absoluut niet mag ontbreken in je luxe inloopkast is een juwel.

Kundigheid over Tips dressingkasten op maat

infomaatkastenydn.be privacy home opbergruimte werkwijze realisaties algemeen bureau dressing kast onder schuinte slaapkamer woonkamer contact werkwijze maatkasten ydn onze werkwijze van a tot z eerste contact gedetailleerde info opmetingen offerte voorbereiding atelier inbouw in uw woning eerste contact bij het eerste contact wordt samen met u bepaald wat de wensen en mogelijkheden zijn informatie over tips dressingkasten op maat Heeft u uw eigen ontwerp gemaakt van uw droomkast prima. Anders maken we een eerste ruwe schets en worden de materialen de mogelijkheden het ruimtelijk effect … Enz besproken. Bij een eerste kennismaking begeleiden of adviseren wij u graag indien nodig. Gedetailleerde info wij stellen een gedetailleerde lijst op van al uw wensen en eisen. U vert.