Menu Sluiten

Aanbod Zitmeubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over aanbod zitmeubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Aanbod Zitmeubilair

Kantoormeubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | Meubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod zitmeubilair

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact aanbod ontdek onze verschillende producten aanbod ons ruim assortiment aan interieur vindt u hier delen met je vrienden trending deze maand bibliotheekinrichting procos is sinds specialist in het inrichten van bibliotheken. Onze jarenlange ervaring gar ontdek meer tips voor mensen met een zittend leven. Maak er een gewoonte van om rond te wandelen als je telefoneert aanbod zitmeubilair voor uw firma op maat Gebruik geen drinkfles maar ga el ontdek meer per email inschrijven nieuwsbrief schr.

over ons herstofferen raamdecoratie maatmeubelen muurbekleding andere contact sinds offerte aanvraag raamdecoratie op maat confectie in eigen atelier click here herstoffeering van meubelen maar ook auto en boot interieurs caravans etc click here maatmeubelen voor prive en bb klanten click here muurbekleding ook plaatsen van tapijt en meer click here previous next welkom bij de stoffeerder website. Uw totaal interieur partner in belgie. We zijn een derde generatie bedrijf met meer dan jaar ervaring dat gespecialiseerd is in interieurdesignoplossingen die zowel geschikt zijn voor priv woningen als bb zoek je naar aanbod zitmeubilair Bij ons kan u terecht voor het herbekleden maar ook het produceren van zitmeubilair. Buiten onze stofferingswerken kan u bij ons ook terecht voor het pla.

Wat je wil weten over Aanbod zitmeubilair

contact interieur cornelis over ons ons aanbod realisaties nieuws vacatures afspraak maken zetels breadcrumb home ons aanbod woonwinkel oostende zetels previous next van alle markten thuis de mooiste zetels in oostende in de woonwinkel van interior by cornelis zijn we van alle markten thuis. Naast meubelen kan u bij ons ook terecht voor zetels slaapkamer interieurs badkamer interieurs woonaccessoires en verlichting. Bij cornelis koopt u niet zomaar een zitbank of een staande lamp u investeert in uw interieur. In het interieur van uw dromen. Van alle merken thuis het aanbod aan zetels bij cornelis in oostende is niet enkel ruim maar vooral kwalitatief. Of wat dacht u van volgend select kransje topmerken marie s corner leda en passe partout. Wij kiezen resoluut voor tijdloze merken met subtiele trendy toetsen en een focus op indoor. Marie s corner staat voor belgische topkwaliteit en zweert al meer dan twintig jaar bij uitmuntend vakmanschap. De collectie onderscheidt zich in de keuze van edele materialen exclusieve stoffen en natuurlijke grondstoffen zonde.