Menu Sluiten

Dressingkasten Op Maat Belgie

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Functioneel Indelen – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – Indeling Dressingkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over dressingkasten op maat belgie kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Dressingkasten Op Maat Belgie

Meubelmakerij | Keuken | Meubelen | Meubilair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dressingkasten op maat belgie

toggle navigation projecten over ons contact rec nieuwbouwwoning reet deze hedendaagse nieuwbouwwoning werd ontworpen voor een koppel dat mekaar leerde kennen na jaren vol levenservaring de volwassen kinderen het huis uit de eigen woningen veel te groot en het verlangen naar een toekomst samen. De frisse mooie vooruitzichten bepaalden het plan van de nieuwe woning dressingkasten op maat belgie informatie inwinnen Op het gelijkvloers bevindt zich in de voorgevel een grote glaspartij waarachter naast de inkom een polyvalente ruimte schuilt. Deze kan dienst doen als fietsenberging maar kan net zo goed ingericht worden als bureauruimte speelhoek voor de kleinkinderen of later ook als slaapkamer. Achter deze ruimte bevinden zich namelijk een sanitaire cel en wasplaats zodat het wonen zich ook volledig gelijkvloers kan afspelen. Achteraan de woning vind je de elegante hedend.

maison onthaal onze vakgebieden ruwbouw renovatie afwerking schrijnwerk elektriciteit veiligheid studiebureau realisaties over contact nl fr en onthaal onze vakgebieden ruwbouw renovatie afwerking schrijnwerk elektriciteit veiligheid studiebureau realisaties over contact nl fr en onthaal onze vakgebieden ruwbouw renovatie afwerking schrijnwerk elektriciteit veiligheid studiebureau realisaties over contact nl fr en atelier voor schrijnwerk op maat bij de verbruggen group in brussel is er een schrijnwerkatelier en een meubelwerkatelier. Onze teams maken meubelwerk op maat in massief hout in spaanplaten of gelakte platen. Onze ambachtsmannen beheersen de oudste technieken en de nieuwe digitale technieken om uniek en duurzaam meubilair te maken aangepast aan uw interieur heb je interesse in dressingkasten op maat belgie Van het ontwer.

Feiten over Dressingkasten op maat belgie

naar de inhoud springen almaco interieur ontwerp en productie van kasten op maat menu times uitgeklapt ingeklapt home over ons realisaties configurator blog pro contact nl fr cookie policy eu home ontwerp en realisatie van kasten op maat op zoek naar een nieuw interieur keuken of dressing ontdek waar wij verder gaan dan anderen uw op maat gemaakt opbergmeubel laten ontwerpen door een interieur architect het zal u verbazen hoe dit uw levenskwaliteit kan verbeteren denk maar aan de werkdriehoek in uw keuken een op hoogte aangepast kookeiland of opbergoplossingen waar u zelf misschien niet was opgekomen. Zo kan u bv. Extra hoogte winnen in uw dressingkast met een neerhaalbare hangroede. Of zie alles in een .