Menu Sluiten

Verdelers Zitbanken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over verdelers zitbanken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Zitbanken

Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers zitbanken

menu over palma get inspired voor particulieren merken blog contact horeca type stoelen barstoelen lounge stoelen lounge tafels tafelonderstellen tafelbladen zitbanken terrasstoelen terrastafels terrassets ligbedden diverse stijl modern klassiek luxueus industrieel ontdek ons assortiment voor in jouw horecazaak. Maak hiernaast je keuze. Bedrijf type stoelen tafels ontvangststoelen bureelstoelen werkstations diverse laat je inspireren door ons assortiment. Ontdek wat palma jou kan bieden. School type stoelen tafels auditoria laat je inspireren door ons assortiment. Ontdek wat palma jou kan bieden. Publieke ruimte type stoelen barstoelen tafels statafels zitbanken outdoor hoezen trolleys diverse meubilair dat voorzien is op het gebruik van een openbare plaats. Bekijk ons aanbod verdelers zitbanken prijzen Interieur type stoelen barstoelen lounge tafels tafelonderstellen voor jouw interieur kan je veel richtingen uit. Neem een kijkje bij onze in.

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home over ons producten vaste windschermen mobiele windschermen zitbanken en of bloembakken glazen schuifwanden overkappingen dealers nieuws contact nl fr menu vind een verdeler in jouw buurt vind een thermaverdeler in uw buurt en ontdek onze terras en windschermen van dichtbijwij raden u aan een afspraak te maken zodat u met alle aandacht de showroom kunt bezoeken. Of graag ook zelf verdeler worden stuur dan een mail naar infotherma.be. vandeputte bvba kortrijkseweg beverenleie waregem infovandeputtebvba.eu www.vandeputtebvba.eu fermolux se simon stevinstraat lommel infofermolux.be www.fermolux.be livarti sintniklaas grote baan sintniklaas sintniklaaslivarti.be www.livarti.be intersol rolariusweg roeselare infointersol.be www.intersol.be vloebergs bvba ondernemersstraat z lier infovloebergs.be.

Bericht over Verdelers zitbanken

nederlands deutsch franais nederlands english dautzenberg zoon n.v De toekomst over verdelers zitbanken Nijverheidslaan oudsbergen infodautzenberg.be verdelers side bar times home producten realisaties bedrijfsinfo nieuw contact zoeken… Home producten realisaties bedrijfsinfo nieuw contact muurafdek vlak toon producten muurafdek enkel helling toon producten muurafdek dubbele helling toon producten pilasterkappen toon producten schouwdeksels toon producten statische zuigers toon producten vensterdorpels toon producten deksels toon producten betontegels toon producten zwembadrand toon producten zitbanken toon producten trappen toon producten dautzenberg amp zoon n.v. Volg ons contact adres nijverheidslaan oudsbergen bel ons tel fax mail ons infodautzenberg.be snelle links home producten realisaties .