Menu Sluiten

Stoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over stoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Stoelen

Kantooroplossing | Kantoren | Kantoormeubilair | Meubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoelen

home wie zijn wij onze merken toonzaal modellen diensten gratis bewaren van uw meubels gratis leveren en monteren gratis levering op verdiep radiospotten ligging openingsuren vacatures contact stoelen all stoelen default title date random stoel velours antraciet goudkleurig champagne stoelen stoel velours stoelen stoel chagall op draaivoet stof velvet stoelen passend voor uw onderneming zwart stoelen stoel julie kleur f fanly chocolate stoelen stoel corner veloers zwart b cm h cm d cm stoelen stoel argos stof touch toffee stoelen stoel larysse stof loudy lichtgrijs stoelen stoel parma puccini euro stoelen stoel curve sledevoet zwart vegan leder cognac stoelen stoel elly dc zwarte poot grijs stoelen stoel clo stoelen stoel zo stoelen stoel sunny stoelen stoel sierra stoelen stoel xylo draaivoet zwart bruin stoelen stoel junto zwarte poot vast cognac stoelen stoelen stoelen stoel prog stoelen stoelen barstoel.

menu navigatie in uitklappen twitter youtube linkedin massagezetels massagespecialist van belgi mijn account menu mijn account homepage consumenten massagestoelen bedrijfsleven zorgsector schoonheidssalons massagestoel huren over massage massagetechnieken contraindicaties faq massagestoel contact showroom algemene verkoop en leveringsvoorwaarden zoek naar faq massagestoel april door admin faq massagestoel faq de meest voorkomende vragen over massage en massagestoelen is een massagestoel voor iedereen geschikt is het gebruik van een stoel wetenschappelijk onderzocht wat kost het aan energie wat voor onderhoud is er nodig is de massage sterkte intensiteit instelbaar hoe lang gaat een stoel mee wordt de stoel bezorgd en als de stoel naar de ste etage of naar zolder moet wat is de garantieperiode is de massagestoel de .

Wat je wil weten over Stoelen

homeblogdownloadsprojectencontactnieuwsbrief nl fr schroeftechnologie automatisatie kalibratie luchtgereedschap luchtmotoren momentsleutels schroevendraaiers bedrijfsinrichting werktafels rekken kasten stoelen werkplaatsvoorzieningen esd lockers gereedschapsborden kantoorinrichting ergonomie veiligheid antislip ergonomische matten kunststof pvc vloeren veilige opslag veiligheid vloerbelijning over awp stoelen ons assortiment kies de juiste stoel bureaustoelen bureaukrukken uren stoelen productiestoelen esd stoelen laboratorium stoelen cleanroom stoelen sta stoelen bezoekers en conferentiestoelen kies de juiste stoel zitten is een houding waarbij er spanning komt op bepaalde delen van het lichaam Wat omvat stoelen Om verschillende rugklachten te voorkomen. is het dus erg belangrijk om .