Menu Sluiten

Blog Over Bureaustoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over blog over bureaustoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Blog Over Bureaustoelen

Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over bureaustoelen

menu home gezond werken webshop over ons blog referenties contact account favorite favoriteborder zoeken winkelmand itemsincart gezond werken bij synpro office denken we mee met onze klanten om zichzelf en hun medewerkers op de meest gezonde comfortabele n rendabele manier op kantoor te laten werken. Informatie is daarbij belangrijk. Hier lees je wat de gevaren van bureauwerk kunnen zijn en hoe ze te vermijden. Want voorkomen is beter dan genezen wat is gezond en ergonomisch werken waarom is het belangrijk wat kan je zelf doen wat is ergonomisch werken de term ergonomie komt het meest voor in de werkomgeving en met name het werken achter een beeldscherm. Medewerkers zitten immers uren achter elkaar naar een beeldscherm te kijken waarbij pauzes nemen vaak worden vergeten blog over bureaustoelen verdient geld voor jou Talloze studies hebben intussen bewezen dat een sedentair bestaan waarbij we in de wagen naar het werk op de kantoorstoel tijdens het werk en in de lu.

spring naar de inhoud infoergocomfort.be experience space videos faq blog log in menu experience space videos faq blog log in zoeken naar zoeken infoergocomfort.be zoeken naar zoeken ergo comfort home over ergoshop covid oplossingen ergonomisch thuiswerken budgetvriendelijke productbundels sets ergonomische hulpmiddelen ergonomisch zitten ergonomisch meubilair zitsta vergadertafels bewegen op de werkvloer ergonomische werkomgeving licht geluid kabel kids studenten industrie outdoor meubilair outlet advies op de werkvloer voor thuiswerkers werkplekanalyse workshop contact menu home over ergoshop covid oplossingen ergonomisch thuiswerken budgetvriendelijke productbundels sets ergonomische hulpmiddelen ergonomisch zitten ergonomisch meubilair zitsta vergadertafels bewegen op de werkvloer ergonomische werkomgeving licht geluid kabel kids studenten industrie outdoor meubilair outlet advie.

Het domein van Blog over bureaustoelen

overslaan en naar de inhoud gaan op zoek naar de openingsuren of ons adres top menu home over gova contact vacatures user account menu mijn favorieten inloggen menu assortiment wonen zitten slapen kantoor dressings maatkasten inspiratie promoties blog back to top shopping ken je onze ruime shoppingafdeling al kom onze collectie deco plaids en kussens nu ontdekken ergo deluxe last van slechte slaapkwaliteit door rugklachten ontdek onze ergo deluxe de meest ergonomische oplossing. Maatkasten op zoek naar een kast op maat van jouw interieur onze maatkastspecialisten helpen je graag verder. Zondag open elke zondag open van .m woonplezier bij gova zitten alles voor je woonkamer van loungezetel tot relax. Wonen de gezelligste momenten beleef je aan de eettafel Wat verstaan we onder blog over bureaustoelen Slapen kies voor de slaapkamer van jouw drom.