Menu Sluiten

Handelaars Stoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over handelaars stoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Handelaars Stoelen

Meubilair | Kantoren | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars stoelen

en fr nl de es it zoeken home producten nieuw preorder repeatables by pagoda showroom kasten salon en bijzettafels consoles bureaus tafelbladen eettafels krukjes banken stoelen deuren panelen historische bouwmaterialen decoratie bijzondere items outdoor collection repeatables projecten nieuws over ons geschiedenis how it s made collections ons atelier contact in de kijker promo preorder pgucnl wcm dcm hcm promo preorder pgrc wcm dcm hcm promo preorder pmrp wcm dcm hcm promo preorder ps wcm dcm hcm promo preorder psrcbl wcm dcm hcm ontdek digitale showroom ontdek onze digitale showroom bblogin ontdek onze nieuwe arrivals bb account bb account voor nieuwe klanten laatste nieuws .. Behind the scenes find out what happens when our new goods arrive .. Pagoda elle d coration .. Let s meet at maison objet hall a uniqueeclectic stand r s een verhaal van passie respect en kennis als interieurgroothandel houden we van authentieke interieurs en daarom bieden we onze klanten wereldwijd unieke meubels en decoratieartikels aan handelaars stoelen maatwerk Elk pagoda meubel heeft .

gamps belgium your furniture partner allindoorkleinmeubelenoutdoordecoratierotan menu zoek vergelijkingslijst registreren inloggen nl fr en close home over ons indoor close back kasten close back vitrinekasten opbergkasten boekenkasten kleerkasten dressoirtafels close back salontafels consoletafels eetkamertafels bartafels tafelpoten tvmeubelen close back kasten bureauxs kleinmeubelen stoelen close back eetkamerstoelen schommelstoelen barstoelen krukken banken outdoor close back Een extra woordje over handelaars stoelen junior close back stoelen banken stoelen close back plooistoelen stapelstoelen barstoelen tuin ligbedden close back tuin banken close back tuin tafels close back tuintafels diverse close back tuintafels tuin wicker close back stoelen barstoelen close back tuinstoelen decoratie close back teak close back spiegels root close back statues dieren en objecten .

Het laatste nieuws over Handelaars stoelen

verwelkoming antiek winkel meubels tafels stoelen tuin en bloemen keuken en thee textiel en kimono schilderijen geschriften beelden en poppen religie verzamelobjecten allerlei speciaal verzoek tansu over ons algemene voorwaarden schelma op facebook schelma op instagram mijn account contact euro welkom op schelma website gewijd aan japanse antiek kunst ambachten doorlopende uitverkoop voor verhuizing u kunt de couponcode schelma gebruiken om de uitverkoopkorting rechtstreeks op onze website te verkrijgen. Meer info in onze laatste nieuwsbrief klik hier om hem te lezen sinds antiek verzamel objecten antiek online winkel mingei sinds verblijven we twee tot drie maand per jaar in het zuiden van japan waar we onze voorwerpen opsporen bi.