Menu Sluiten

Zitmeubilair Brabant

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitmeubilair brabant kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitmeubilair Brabant

Meubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitmeubilair brabant

infotuintechniek.nl facebook facebook home ontwerp aanleg kunstgras particulier steenkorven tuinkamer buitenkeuken zakelijk zwemvijvers schooltuinen onderhoud materiaal bestellen bestrating fotogalerie contact vacatures nieuws selecteer een pagina schooltuin laten aanleggen door ons uit bergen op zoom wilt u een schooltuin laten aanleggen in regio bergen op zoom dan zit u bij tuintechniek van rijswijk uit halsteren op de juiste plek. Wij zijn er voor de particulier die zijn of haar tuin volledig wilt laten renoveren of aanleggen maar ook voor zakelijke klanten voor het laten aanleggen van een schooltuin in regio bergen op zoom. Bekijk wat de mogelijkheden zijn zitmeubilair brabant firma Een schooltuin aanleggen voor speelgenot onder kinderen in bergen op zoom het ontwerpen realiseren en onderhouden van schooltuinen en bu.

welkom collecties kalender contact nikas agencies bvba welkom bij nikas agencies bvba sinds vertegenwoordigt an van gossum met nikas agencies bvba meubel fabrikanten uit spanje italieuml slovenieuml nederland amp engeland … Met een ruim assortiment zitmeubilair tafels en los meubilair voor home horeca hotel office health care scholen enz. Biedt nikas agencies voor ieder project de geschikte modellen amp oplossingen. In samenwerking met de fabrikanten en met u als inrichter dealer worden de aanvragen op maat uitgewerkt. In onze vernieuwde toonzaal amp kijkwoning te averbode vlaams brabant presenteren wij van iedere collectie de bestsellers en nieuwigheden. U kunt mits afspraak steeds terecht ook met klanten en architecten voor presentaties … Nikas agencies .

Kennis over Zitmeubilair brabant

home projecten belgi antwerpen limburg oostvlaanderen vlaamsbrabant westvlaanderen henegouwen luik luxemburg namen waalsbrabant nederland speeltoestellen boomhutten duikelrekken glijcombinaties hondenparcours kabelbanen klimmuren parcours schommels speelkeukens speeltorens thematoestellen veerelementen zandbakken meubilair zitmeubilair buitenkeukens contact select page turnhout kastelenloop klimmen en klauteren naar hartenlust. Sablo zorgt ervoor met de natuurlijke houtsoort robinia heb je belangstelling in zitmeubilair brabant Gallerij adres sablo bvba kelderbeemd retie belgi bel ons email ons infosablo.eu facebook twitter instagram .