Menu Sluiten

Advies Badkamermeubilair

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubilair – Leveranciers Badkamermeubilair – Verdelers Badkamermeubilair – Oplossingen Badkamermeubilair – Badkamermeubilair Provincie West Vlaanderen – 

Wenst u meer info over advies badkamermeubilair kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Advies Badkamermeubilair

Meubles | Badkamers | Salle De Bain | Meubilair | Kasten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies badkamermeubilair

home vloer en wandtegels vloer en wandtegels laminaat opritten en terrassen pur en chape pur en chape vloerverwarming badkamermeubilair realisaties contact geef uw oprit en terras een meerwaarde met natuursteen als specialist in de aanleg van opritten en terrasen in nevele kan tegels provijn u de beste kwaliteit van tegels aanbieden. We werken zowel bij nieuwbouw als renovatie met een waaier aan duurzame materialen. Van natuursteen over kleiklinkers en betonklinkers tot buitentegels die bestendig zijn tegen vorst advies badkamermeubilair kostenraming We plaatsen ook dakterrassen en gevelterrassen met tegeldragers waarop de tegels los geplaatst worden. Beltrami sintesi del conca flaviker bleijko stone refin wienerberger natuursteen staat voor stijl en duurzaamhei.

kortrijksestraat b izegem belgium infohimpedesmet.com nederlands franais english himpe desmet meubilair textiel decoratie hotel project priv van concept tot perfecte afwerking. Elke interieuruitdaging gaan we aan hotelinrichting meubilair slaapcomfort tapijt en wandbekleding textiel badkamer interieurtextiel confectie atelier stoffen theaterinrichting zonwering akoestische bekleding referenties contact himpe desmet nl fr en hotelinrichting meubilair slaapcomfort tapijt en wandbekleding textiel badkamer interieurtextiel confectie atelier stoffen theaterinrichting zonwering akoestische bekleding referenties contact hotelinrichting en interieur textiel concept ontwerp realisatie i.

Wetenswaardigheden over Advies badkamermeubilair

home activiteiten buitenschrijnwerk binnenschrijnwerk gevelbekleding houten bijgebouwen houtskeletbouw interieurafwerking referenties binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk bijgebouwen houtskeletbouw gevelbekleding interieur restauratie nieuws contact hout constructies de bruycker interieurafwerking voor meubilair op maat kan u bij ons terecht vanaf het ontwerp tot de uitvoering . Onze binnenhuisarchitect verzorgt een nieuw ontwerp of gaat verder op een reeds bestaand ontwerp. Advies en een ruime keuze aan materialen kleuren en stijlen kunnen steeds besproken en gekozen worden Onze aanbeveling m.b.t. advies badkamermeubilair Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden keukens kasten werktabletten en toestellen dressings bergkasten haardmeubels tv kasten kantoormeubilair toonbanken en kasten voor winkels alle meubilair voor horecazaken kasten onder trap badkamermeubilair buitenkeukens vestiairekastenhellip meer info nodig of wil je een vrijblijvende offerte neem zeker contact op webdesign door vne.be copyright hout constructies de bruycke.