Menu Sluiten

Verplaatsbaar Podium

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Advies Horeca Meubilair – Barkrukken – Horeca Meubilair – Horecameubilair – Horecatafels – 

Wenst u meer info over verplaatsbaar podium kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Verplaatsbaar Podium

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verplaatsbaar podium

nl fr home wagens referenties contact publicar het interieur heeft een oppervlakte van msup. De wagen beschikt over een uitschuifbaar podium of terras van m op m binnenverlichting laagspanning met dimmers verplaatsbaar podium maatwerk Bar met koelkasten spoelbak en opbergkasten. Al het meubilair is uitneembaar of verplaatsbaar behalve de bar. Het dak is toegankelijk voor personen en is bereikbaar van binnenuit via een trap. Airconditioning en verwarming. Volledig opengeplooid heeft de wagen een lengte van m en een maximale breedte van m een stevige luifel voor het terras of podium is voorzien alsook een balustrade. Publicitaire ruimte bovenaan de trailer op een hoogte van m vlaggenmasten van m en ruimte voor panelen van m op m. Publicar bvba meensesteenweg roeselare t.

particulieren klant of bedrijven wij helpen u graag bij het verwezenlijken van al uw projecten. Nieuws contact verkoop verhuur verhuur van verkeersborden licht en lichteffecten rookmachines en effecten brandbeveiliging power geluid halloween decor herstellingsdienst herstellingsdienst bedrijfsactiviteiten algemene elektriciteit inrichtingen en afwerking decor amp standenbouw metaalbewerking houtbewerking belettering realisaties decor verhuur downloads u bent hier home verkoop verhuur verkoop verhuur verhuur van verkeersborden u verhuist of wenst een container voor uw woning te plaatsen of u verwacht een leverancier met bv. Uw nieuwe keuken vraag verkeersborden aan voor een parkeerverbod u verhuist o.

Het terrein van Verplaatsbaar podium

acerta career centerfr jobsontdek onze openstaande jobs en lees meer over onze sollicitatieprocedure. Jouw carrireleer alles over solliciteren loopbaanbegeleiding en de stap naar een zelfstandige activiteit. Hr cornernuttige info en jobs voor human resources professionals belangstelling in de prijs van verplaatsbaar podium Over acerta career centerleer ons hecht acerta career centerteam kennen en vind onze locaties. Contacteen vraag of opmerking alle feedback is van harte welkom. Jobsontdek onze openstaande jobs en lees meer over onze sollicitatieprocedure. Jouw carrireleer alles over solliciteren loopbaanbegeleiding en de stap naar een zelfstandige activiteit. Hr cornernuttige info en jobs voor human resources professionals. Over acerta career centerleer ons hecht acerta career centerteam kennen en vind onze locaties. Contacteen vraag of opmerking alle feedback is van harte welkom. Fr home jouw carrire eigenlijke sollicitatie op sollicitatiegesprek een sollicitatiegesprek zal je ongetwijfeld zenuwen bezorgen maar denk eraan dat het om een interview gaat en niet om een.