Menu Sluiten

Zitbanken Vergaderingen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitbanken vergaderingen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitbanken Vergaderingen

Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitbanken vergaderingen

aanmelden uw werkomgeving projects kantoor receptie desk kantoren sitstand burelen directie burelen thuiswerk opslagruimte werk en ergonomic stoelen vergaderruimte bezoekersen vergader stoelen accessoires verlichting outdoor akoestische oplossingen catalogus lounge lounge restaurant en bezoekers alkoven sofas poufs restauranttafels hoge tafels krukken outdoor catalogus contacteer ons ceka belgium onze showroom aanmelden enews news wellness enfun onze zitbanken vergaderingen lijst partners logistic viaxteam glidetec ceka gmbh online shop afspraak nederlands be nederlands be english franais be alcoves gesloten ruimtes…om zich te concentreren of te converseren in totale discretie om u te inspireren presenteren wij u een selectie van mogelijke indelingen voor nissen die gesloten ruimtes in uw bedrijf. De combinaties van kleuren vormen maten en normen zijn eindeloos dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte..

overslaan en naar de inhoud gaan fr nl en home profiel van de firma categorien kipbakken takelwagen speciale voertuigen transformaties m naar n mobiele werkplaatsen politie merk bmw citron dacia daf fiat ford hyundai isuzu iveco jaguar landrover kia man mercedes mini mitsubishi nissan opel peugeot renault renault trucks seat scania skoda subaru toyota volkswagen volvo cars volvo trucks andere nieuws contact politie all nl volkswagen toyota volvo cars opel seat dacia skoda onze firma is in het inrichten van politievoertuigen gespecialiseerd. De verschillende vakgroepen die in onze werkplaatsen vertengenwoordigd zijn werken aan alle stappen van de ombouw De kosten van zitbanken vergaderingen Mobiel politiebureau ombouw van voertuigen van het type combi tot mobiele politiebureau kantoorgedeelte een scheidingswand tussen de stuurcabine en het kantoorgedeelte meubels zitbanken tafel en bergkasten die op maat gebouwdworden in functie van het type en de bestemming van het voertu.

Het terrein van Zitbanken vergaderingen

catalogi home over producten kantoor directiekantoor kantoor medewerkers zitten bureaustoelen bezoekersstoelen designstoelen stoelen voor wachtzaal receptie vergaderstoelen zitbanken en leunstoelen relax in the office opbergen organiseren verlichting accessoires akoestische oplossingen gemeenschappen vergadering opleiding scheidingswanden en afscheidingen diensten verwezenlijkingen nieuws catalogi partners contact fr bo.buro is uw partner gespecialiseerd in meubilair voor en inrichting van kantoren en werkruimtes. infoboburo.be chausse de lille tournai producten home producten bekijk ons uitgebreide productgamma voor elk van de onderstaande categorien. Kantoor zitten relax in the office opbergen amp organiseren verlichting amp accessoires akoestische oplossingen gemeenschappen vergadering amp opleiding scheidingswanden en afscheidingen contacteer ons .