Menu Sluiten

Horecameubilair Fauteuils

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Advies Horeca Meubilair – Barkrukken – Horeca Meubilair – Horecameubilair – Horecatafels – 

Wenst u meer info over horecameubilair fauteuils kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Horecameubilair Fauteuils

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Horecameubilair fauteuils

care nova uw partner van a tot z hartelijk welkom bij care nova uw partner voor interieur van a tot z votre partenaire int rieure de a z care nova heet u van harte welkom op de website en staan altijd klaar om u van professioneel advies te bedienen. Als bekende interieurzaak is care nova ongetwijfelt uw partner voor interieur van a tot z horecameubilair fauteuils vlug rendement De specialisatie van care nova is het toeleveren van meubilair en horecameubilair metalen en houten stoelen bars en barstoelen zetels terrasstoelen tafels vouwtafels terrasmeubilair banken kasten opbergkasten… Een totaalproject geen probleem care nova bezorgt u een bestek op maat met producten en diensten van hoogstaande kwaliteit aan een concurrentiele prijs geen addertjes onder het gras en slechts n aanspreekpunt voor alles creativiteit advies zorgvuldigheid en topkwaliteit… Daar staat care nova voor bij care nova kunt u trecht voor houten stoelen met.

zoeken naar verkoop tweedehands meubelen verkoop tweedehands meubelen tweedehands outlet huis meubels kopen eiken meubels verkopen meubels verkopen vintage zandstralen tweedehands meubels verkopen tv verkoop. Zoekt u een specifiek model dat wij op dit moment niet verkopen zoekt u een specifiek model dat wij op dit moment niet verkopen geen probleem neem even contact met ons op om de mogelijkheden bespreken. Door ons uitgebreidt netwerk aan contacten in de design sector kunnen wij u in vele gevallen helpen uw specifieke wensen te verwezenlijken. Online tweedehands goederen kopen webshop kringloopwinkel. Meubels die relatief veel ruimte in beslag nemen aan te bieden in de kringloop online. Kringloop secondhand zet zich voor mens en milieu in. Tweedehands spullen aan te bieden in de kringloopwinkel in hillegom als wel in. De kringloop online. Hergebruik van goederen gestimuleerd.

Berichtgeving over Horecameubilair fauteuils

astranova home stoelen barkrukken tafels zitbanken en maatwerk zitbanken en herbekleding compacte fauteuils en salons decoratieve en akoestische panelen kussens en matrassen stoffen kunstleder en leder terrasmeubelen diversen onze merken… Contact over astranova… Nieuws realisaties sectoren onze toonzalen links volg ons op facebook nl fr astranova om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies Wat omvat horecameubilair fauteuils Ik ga akkoord ik ga niet akkoord zitbanken en maatwerk astranova vervaardigt alle zitbanken op maat in eigen ateliers. Lounge en strak of liever rustiek met capitonnage wij realiseren al uw wensen de moussevulling is vlamvertragend en voor de bekleding van uw zitbanken kan u kiezen uit een uitgebreid gamma stoffen lederlooks of echt leder in onze ruime toonzaa.