Menu Sluiten

Verdelers Stoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over verdelers stoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Stoelen

Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers stoelen

configurator downloads verdelers slim kiezen onderhoud contact webshop nl en nl fr de collecties producten referenties. verhalen over jobs collecties producten referenties verhalen over jobs configurator downloads verdelers slim kiezen onderhoud contact webshop en nl fr de home producten producten wil je de verhalen achter onze ontwerpen kennen of wil je weten waar we zoal mee bezig zijn ontdek wat ons inspireert en drijft en hoe ons kwalitatief hoogstaand meubilair perfect kan aansluiten bij jouw levensstijl verdelers stoelen zijn zeer gegeerd Tafels tafels picknicktafels eettafels bijzettafels bartafels bureaus stoelen amp banken stoelen amp banken stoelen krukken barkrukken bureaustoelen voetenbanken banken ligstoelen parasols parasols rond vierkant rechthoekig asymmetrisch loungers loungers zonnebedden sofas sfeermakers s.

invacare be fulltext search sluit producten loop badkamer hulpmiddelen sluit loophulpmiddelen rollatoren looprekken badkamerhulpmiddelen toilethulpmiddelen douche toiletstoelen op wielen badhulpmiddelen handgrepen douchekrukken en douche toiletstoelen op poten douchezitjes met muurbevestiging elektrische mobiliteit sluit elektrische rolselen accessoires rolstoelen voor buiten binnen rolstoelen voor binnen buiten alber hulpaandrijvingen alber scootmobielen scootmobielen kussens ruggen en matrassen sluit matrassen standaard softform dynamische zitkussens matrx matrx flotech rugsystemen matrx overige positionering manuele mobiliteit sluit actief en sport actief kschall standaard en modulair standaard modulair passief passief kinderrolstoelen kinderrolstoelen bedden en bedaccessoi.

Berichtgeving over Verdelers stoelen

onze producten onze producten menu fysiotherapie acupunctuur zuignap caducee creme gel massage allopharm eona phytomedica etherische olie koudetherapie warmetherapie cryolipolyse accessoires voor cryotherapie koudetherapie lucht cryotherapie aircast bad cryo koude cabin koudetherapie water game ready koudetherapie gas cryo stim cuve compressen fango gel zalf hydrocollator ir lampen kortegolven paraffine druktherapie depressormassage bfr training drainage pro toestellen drainage patient toestellen depresso massage toestellen drainage accessoires drainage gel zalf depresso massage accessoires ultrageluid toestellen accessoires elektrotherapie hoge energie inductieve therapie stimulatie kabinet Wat omvat verdelers stoelen combi .