Menu Sluiten

Voordelen Dressingkasten Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Dressingkasten Functioneel Indelen – Indeling Dressingkasten Op Maat – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – 

Wenst u meer info over voordelen dressingkasten op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Voordelen Dressingkasten Op Maat

Interieur | Meubelen | Meubelmakerij | Meubilair | Slapen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen dressingkasten op maat

facebook mail over brava bvba team missie visie contact aanbod keuken op maat badkamer dressing trappen deuren kassementdeuren branddeuren brava doors blokkaderdeuren kasten gevelbekleding materialen composiet melamine laminaat fineer eik trespa massief hout gyproc realisaties offerte composiet voor uw project een composieten keuken of badkamer krijgt meteen een kwalitatieve en natuurlijke uitstraling. Het materiaal combineert al het goede van natuursteen en kunststof. Deze materialen worden gebonden door kunsthars waarbij de mix vankunststof en steen naar wens kanvariren. Een van de grootste voordelen is het gebruiksgemak en de hygine voordelen dressingkasten op maat met korting Door een grote dichtheid kunnen bacterin niet volledig doordringen in het werkblad zoals bijvoorbeeld bij hout wel het geval is. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over barsten krassen .

skip to content home aanbod boekenkasten bureel dressing kasten bed living tv metalen deuren wandkasten contact onze diensten wij bestaan jaar en zijn wij gespecialiseerd in slaapkamers op maat wandkasten met schuifdeuren draaideuren boekenkasten boxsprings dressings en bibliotheekkasten wanden voor tv lees meer boekenkasten bureel geef een plaatsje voor uw boeken kan ook met delen gesloten met glazen deuren en nu ook met onze nieuwe zwartkader deuren lees meer boekenkasten bureel dressings reeds meer dan jaar bouwen wij inloop dressings op maat waardoor wij tot de pioniers behoren van deze lees meer dressings kasten bed of liever een volledige kastenwand met kasten naast het bed en hangkasten open of gesloten boven het bed lees meer kasten bed living tv al dan niet met hangkast erboven en bark.

Vragen over Voordelen dressingkasten op maat

infomaatkastenydn.be privacy home opbergruimte werkwijze realisaties algemeen bureau dressing kast onder schuinte slaapkamer woonkamer contact realisaties kasten op maat en opbergmeubels maatkasten ydn werkt zonder toonzaal. Op aanvraag bieden wij de mogelijkheid aan om een realisatie te bekijken te ervaren. Op deze pagina vindt u algemene realisaties deze werd al behoorlijk lang daarom hebben we nog enkele extra pagina s bijgevoegd per onderwerp bureau dressing kast onder schuinte slaapkamer woonkamer ingebouwde vestiaire onder de trap. Schuine kasten schuine daken tover uw ruimtes die op het eerste zicht verloren lijken om tot een nuttige opbergruimte. Zo heeft een maatkast onder een trap tal van voordelen en wordt elke cm benut De verkoopsom van voordelen dressingkasten op maat De trap staat dikwijls in de buurt van de inkom. De ideale plek voor uw schoenkast paraplu vestiaire …. Enz. Het is belangrijk goed na te denken over de inrichting van de kast. Alvorens te .