Menu Sluiten

Leveranciers Badkamermeubilair

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubilair – Leveranciers Badkamermeubilair – Verdelers Badkamermeubilair – Oplossingen Badkamermeubilair – Badkamermeubilair Provincie West Vlaanderen – 

Wenst u meer info over leveranciers badkamermeubilair kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Leveranciers Badkamermeubilair

Salle De Bain | Meubles | Badkamers | Meubilair | Kasten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers badkamermeubilair

frnl jarenlange ervaring nieuwste trends en technieken betrouwbare partners vakmanschap gekwalificeerd eigen personeel de klant staat centraal nauwkeurigheid en servicegerichtheid voor elke uitdaging een bouwkundige oplossing het zijn vaak de details die een groot verschil maken omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen bouwen met vertrouwen over ons diensten referenties nieuws links jobs faq contact partners vakmanschap kennis en ervaring en steeds met de professionele partners in zee. Vc wood in een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten de basis van vruchtbare zakenrelaties leveranciers badkamermeubilair zijn zeer gewild Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes te wijten is aan de persoonlijke contacten met de klanten enerzijds en aan de grote voorraad en het uitgebreide assortiment en onze service anderzijds. Ravana ravana biedt u een totaal servicepakket met een ruime keuze aan materialen zowel voor interieur als exterieur waaronder blauwe .

erkend aannemer nr maandagvrijdag uu home over ons diensten airconditioning sanitair ventilatie verwarming energie besparen contact home over ons diensten energie besparen contact rsaquo verwarming rsaquo sanitair rsaquo ventilatie rsaquo airconditioning sanitair bij lievens kan u terecht voor al uw sanitaire toepassingen wellness kranen en badkamermeubilair douches en baden regenwaterrecuperatie waterbehandeling totale badkamerrenovaties inclusief tegelwerk sanitair warm water door middel van voorraadboilers of zonneboilers met thermische zonnepanelen maak een afspraak enkele realisaties brussels airport flagship lounge brussels airlines aalst keppekouter kantoorgebouw verdiepingen aalst seniorie edenpark senior homes sintdenijswestrem residentie avian appartementen brugge residentie minnewater appartementen brugge residentie hollebeke appartementen sintdenijswestrem brands patents kantoorgebouw lembeek brouwerij boon .

Vragen over Leveranciers badkamermeubilair

xe woumenweg diksmuide xe .. Bezoek onze webshop contacteer ons nu home ed elektriciteit algemene elektriciteitswerken elektriciteitswerken voor ondernemingen sanitaire installaties gasverwarming elektrische verwarming herstellingsdienst huishoudtoestellen dezwarte elektro multimedia trw afwerkingsbedrijf algemene timmer en schrijnwerken interieurinrichting spanplafonds en spanwanden thuislaadstation laadpaal contact sanitaire installaties elektro dezwarte fungeert evenzeer als installateur sanitair zowel voor particuliere woningen als voor bedrijven en appartementsblokken zowel voor nieuwbouw als voor renovaties. Afvoer aanvoer bulex toilet douche badkamermeubilair keukeninrichting inbouwapparaten enzovoort interesse in leveranciers badkamermeubilair Electro dezwarte zorgt voor alles van ontwerp tot realisatie. Dezwarte heeft daartoe een hele ploeg geschoolde en ervaren loodgieters in dienst en is de.