Menu Sluiten

Advies Barkrukken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over advies barkrukken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Advies Barkrukken

Meubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies barkrukken

de ovens van het wgamma van whirlpool eggo menu keukens keukens onze collecties moderne collectie landelijke collectie collectie kleine keukens ontdek onze keukens kleine keukens werkbladen spoelbakken en kranen toestellen meubelen toonzaalmodellen washok advies de bespokekoelkast van samsung de ovens van het wgamma van whirlpool samsung infinite line zanussielektro makkelijk en ingenieus de collectie dark inox by beko alle advies verjaardagscondities keukens ontdek de promotie bekijk al onze aanbiedingen interieur interieur interieurs dressing kasten washok badkamer eetkamer tvmeubel bureau ontdek onze interieurs advies kasten voor een tienerkamer onze inrichtingstips jij hebt de ruimte wij hebben de inbouwkast alle advies verjaardagscondities interieur ontdek de promotie bekijk al onze aanbiedingen inspiratie getuigenis vind een winkel maak een afspraak top menu promoties catalogus over egraveggo roger van damme contacteren my ggo belgi nl belgique fr luxembourg espaa onze showro.

overslaan en naar de inhoud gaan design meubelen interieur plus about collectie merken advies nieuwsbrief contact vacature love for design laat je in februari verwennen. We willen onze liefde voor design graag met u delen en zetten de maand februari in het teken van love for design advies barkrukken verdient geld voor jou U krijgt in februari een mooie goodiebag gevuld met champagne macarons en een design accessoire mee naar huis. persoonlijk advies interieuradvies is bij ons altijd een persoonlijk traject. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het perfecte interieur met aandacht voor uw persoonlijke wensen. En als het beter past komen we graag tot bij u thuis geldig bij aankopen vanaf . Welkom bij interieur plus d winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken. Accessoires barkrukken bureaumeubelen fauteuils kasten outdoor salons salontafels slapen stoelen tafels tvmeubelen verlichting interieurplus baan naar bree a .

Wetenswaardigheden over Advies barkrukken

mailoutline starbrookstarbrookairlines.be phone meubelzaak ontwerpbureau over ons contact zoeken menu design meubelzaak design meubelzaak met advies in de pittoreske ravenstraat in leuven stapt u binnen bij starbrook airlines een design winkel in loftstijl met veel licht en ruimte. In onze showroom vindt u exclusieve designmeubels van bekende merken zoals vitra pastoe poliform walter knoll cor interlubke verpan riva mmood moroso kristalia en cassina Een alternatief voor advies barkrukken Wij houden van echte design klassiekers maar bezoeken ook de grootste internationale interieurbeurzen op zoek naar frisse inspiratie en de nieuwste interieurtrends. Starbrook airlines is uw meubelzaak met advies. Onze binnenhuisarchitecten maken graag tijd voor een hartelijke ontvangst en een persoonlijk adviesgesprek. Wie zoekt die vindt in onze design meubelzaak design eettafels salontafels bijzettafels in h.