Menu Sluiten

Aanbod Bureaustoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over aanbod bureaustoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Aanbod Bureaustoelen

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod bureaustoelen

volg ons via instagram volg ons op facebook nl en globiss studentenhuisvesting opendeurdagen onze studentenkamers aanbod in leuven aanbod in gent over globiss faq praktisch kopen en verkopen contact aanbod gent meer info over de kamer type s studentenhuisvesting we hebben drie kamertypes een normale standaardkamer dit is een gemeubelde kamer met een gemeenschappelijke keuken living douche en wc. Een kamer met eigen sanitair dit is een gemeubelde kamer met een priveacutebadkamer en een gemeenschappelijke keuken een studio dit is een kamer met een eigen keuken en een eigen badkamer. Sommige studios hebben een aparte slaapkamer aanbod bureaustoelen binnen ieders budget In bepaalde gebouwen mag je hier ook met twee personen verblijven. Al onze kamers studios en appartementen zijnvoorzien van bed bureau bureaustoel kleerkast koelkast lavabo spiegelkastje en gordijnen. Sommige van deze kamertypes hebben een hoogslaper of duplex. Al onze kamers zijn standaard uitgerust met internetaansluiting kotnet. Tv en telefoonkabel is aanwezig op iedere kamer een aansluiting moet je wel bij een ka.

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact bureaustoelen aanbod bureaustoelen ergonomische bureaustoelen voor een gezonde werkplek een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen worden. Een ergonomische bureaustoel betekent dat een stoel verstelbaar is tot de juiste zithouding.xa vrijblijvend xexen van onze zitoplossingen testen neemt contact met ons op bent u op zoek naar een ergonomische en aangename stoel xbxbxbxbxbxbxbvraag ons advies. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en geven daarom een jarenlange garantie op deze stoelen. xbxbxbxbxbxbxbaarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. U zal.

Inlichtingen over Aanbod bureaustoelen

menu home webshop relaxzetels massagezetels bureaustoelen bureaustoel krukjes bezoekersstoel bureaumeubels hulpmiddelen documenthouders ergonomische muizen laptophouders monitorarmen ontsmetting en reiniging voetsteunen slaapcomfort kussens matrassen bedbodems overige slaapcomfort meubilair relaxzetels info massagezetels info slaapcomfort info bureaustoelen info bureaumeubels info contact nieuws advies openingsuren winkelmandje inhoud wijzigen gt verder winkelen bestelling afronden openingsuren vragen bel ons nu home alles voor ergonomisch zitcomfort en zalig slapen het beste voor je rug ultiem zitcomfort voor thuis en op het werk het beste voor je rug is een ergonomische bureaustoel of ergofeleeling relaxzetel met lage zwaartekracht Wat verstaan we onder aanbod bureaustoelen Heerlijk ontspannen in een relaxzetel of massagestoel of net productief en pijnloos werken dankzij ergonomisch zitcomfort thuis of op kantoor bij ergofeeling vindt u voor beide toepassingen de .