Menu Sluiten

Expert Zitbanken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over expert zitbanken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Expert Zitbanken

Duurzaamheid | Kantoren | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert zitbanken

home over ons portfolio team contact user login username password request new password unitygym unitygym healthier together henchman henchman topfin headline bv verlorenbroodstraat a merelbeke belgium epostheadline.eu t .. f .. U kunt ons ook altijd iets laten wetenvia hetcontactformulier. welkom leuk dat u langskomt bijheadline snel doorklikken over ons portfolio team contact reclame amp adviesbureau reclame adviesbureau download hier onze algemene verkoopsvoorwaarden in pdf formaat. btw be kleine lettertjes kleine lettertjes wilt u ons als klant maar weet u graag waar u aan toe bent download hier onze algemene aankoopvoorwaarden in pdf formaat. ontdek ons werk bladerhier dooreen greep uit onzepor.

toonzaal diest rummen gijsens realisaties totaalbeleving assortiment merken inspiratie over ons vacatures contact pelletkachels duurzaam en efficint door de aanhoudende drukte wijzigen onze uren regelmatig. Bekijk ze hier expert zitbanken binnen uw budget door marktomstandigheden is onze voorraad pellets op. U kan wel een bestelling aanvragen via onze wachtlijst. Win een cadeaubon met onze tevredenheidsenqute tevreden klant deel je ervaring op google review. download onze brochures pelletkachels zijn op korte tijd uitgegroeid tot een hot interieuritem. Niet toevallig want stoken met houtpellets is duurzaam energie en kostbesparend. Vermogens variren naargelang de warmtevraag van de woning en kachels zijn er vandaag in aller.

Feiten over Expert zitbanken

onze aanpak expertises over ons team nieuws realisaties contact nl fr close neem contact op algemeen binnenschrijnwerk voor projecten een complex schrijnwerkproject op de planning een totaalconcept van houten binnendeuren wandbekleding en trappen als bouwheer of professionele promotor de handen in elkaar slaan met een expert in binnenschrijnwerk kulapro heeft meer dan jaar ervaring in algemeen binnenschrijnwerk voor professionals. Efficint effectief en voor een brede waaier aan bbprojecten. Kulapro kwaliteitslabel voor binnenschrijnwerk de realisatie van een hoogwaardig houten interieur vertrouwt u liefst toe aan een deskundige schrijnwerkerij met ruime productiecapaciteit Het voorruitzicht van expert zitbanken Ons geavanceerd atelier van maar liefst . M is het ideale creatiekader voor technisch schrijnwerk van grote omvang. Binnendeuren wandbekleding in akoestisch absorberend materiaal houten omkastingen en zitbanken … Kulapro schikt zich naar uw planning buigt zich over het ontwerp en verwerkt duurzaam vervaardigde kwaliteitsmaterialen tot .