Menu Sluiten

Info Over Zitmeubilair

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over info over zitmeubilair kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Info Over Zitmeubilair

Kantooroplossing | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over zitmeubilair

infoprocosprojectmeubel.be home over ons aanbod onthaal amp softseating bureaustoelen zitmeubilair kantoormeubilair directiemeubilair vergadermeubilair opbergen akoestiek accessoires buitenmeubilair totaalprojecten schoolmeubilair kleutermeubilair bko school kleuter schoolmeubilair kleutermeubilair bko merken realisaties blog contact contact procos projectmeubel contacteer ons heeft u nog vragen wil je graag meer info over een van onze producten of heb je een specifieke vraag neem dan gerust contact met ons. Procos projectmeubel langveldweg b pelt op afspraak infoprocosprojectmeubel.be rita bielen ritaprocosprojectmeubel.be greta govaerts gretaprocosprojectmeubel.begoogle my business delen met je vrienden trending deze maand bibliotheekinrichting procos is sinds specialist in het inrichten van bibliotheken info over zitmeubilair prijzen Onze jarenlange ervaring gar ont.

nl eng fr collecties alle producten collecties zitmeubilair tafels kasten accessoires designers contact get inspired nieuws search over bulo catalogus faq select language nl eng fr collecties alle producten collecties zitmeubilair tafels kasten accessoires designers contact get inspired nieuws search over bulo catalogus faq select language nl eng fr search contact vind ons ontdek onze iconische designs in een van onze showrooms in de buurt of neem direct contact met ons op. Showroom antwerp hq amp showroom mechelen blarenberglaan iz noord zone c mechelen belgium openingsuren mado vr zaterdag op afspraak the hub antwerpen jos smolderenstraat nieuwzuid antwerpen belgium infobulo.be showroom gent schoonzichtstraat gent belgium infobulo.be upon appointment only showroom paris factory amenagement .

Het domein van Info over zitmeubilair

menu home webshop relaxzetels massagezetels bureaustoelen bureaustoel krukjes bezoekersstoel bureaumeubels hulpmiddelen documenthouders ergonomische muizen laptophouders monitorarmen ontsmetting en reiniging voetsteunen slaapcomfort kussens matrassen bedbodems overige slaapcomfort meubilair relaxzetels info massagezetels info slaapcomfort info bureaustoelen info bureaumeubels info contact nieuws advies openingsuren winkelmandje inhoud wijzigen gt verder winkelen bestelling afronden openingsuren vragen bel ons nu meubilair ergonomisch meubilair voor elke toepassing ergonomie en comfort zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij ergofeeling hebben we een bijzondere expertise inzake ergonomisch meubilair opgebouwd bekijk ons aanbod van info over zitmeubilair Onovertroffen zit en slaapcomf.