Menu Sluiten

Oplossingen Zitbanken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over oplossingen zitbanken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Oplossingen Zitbanken

Duurzaamheid | Kantoren | Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen zitbanken

google tag manager bleijko assortiment bestrating riolering straatmeubilair tuin projecten oplossingen machinaal leggen rotondeconcept waterweg concept waterdoorlatend busperron antionkruid concept reflecterende bestrating transport documentatie benor certificaten prestatieverklaringen dop privacyverklaring algemene voorwaarden nieuws over ons contact nl fr een groene oase in oostende.bekijk dit oplossingen zitbanken bestellen project a gora voor burst erpemerebekijk dit project het tweede project is afgewerkt met de nieuwe betonstraatstenen in wildverband van bleijko.bekijk dit project het nieuwe wildverband in geslepen stenenbekijk dit project betonnen zitbanken versterken grootstedelijke uitstraling baelskaai in oostendebekijk dit project speelse combinatie voor sintjoosttennodebekijk dit project appartementencomplex euryza voorzien van agora bestratingbekijk dit project splinternieuw appartementengebouw voorzien van agora bestratingbekijk dit project parkeerplaatsen sgravenhofplein zijn voorzien van ruim m brigora dikformaatbekijk dit project geslepen a gora b.

relaxen slapen werken ons verhaal info amp advies webshop ergodme office office webshop nl fr nl fr home relaxzetels staopzetels ergogravity salons stressless zitadvies aanpak thuisadvies showrooms thuisadvies showrooms relaxen overzicht relaxen relaxzetels staopzetels ergogravity salons stressless zitadvies aanpak slapen overzicht slapen slaapoplossingen terug slaapoplossingen matrassen lattenbodems boxsprings ergogravity bed zorgd bedden en bedkaders hoofdkussens dekbedden bedtextiel ergonomisch slaapsysteem slaapadvies aanpak slapen eigen productie natuurlijk slapen werken overzicht werken oplossingen Enige opheldering over oplossingen zitbanken terug oplossingen zitmeubilair bureaus en tafels ergonomische hulpmiddelen opbergmeubilair akoestische oplossingen dynamisch werken powernap totaalprojecten diensten ergonomisch kantoor thuiskantoor realisaties aanpak ons verhaal info amp advies thuisadvies showrooms ergodme office stressless stressless zetels zijn speciaal ontworpen met het oog op volledig comfort en hebben een eigentijdse elegante look..

Kennisbank over Oplossingen zitbanken

skip to content inforenobo.be veel gestelde vragenjobs facebook page opens in new windowlinkedin page opens in new windowinstagram page opens in new windowpinterest page opens in new window search renobo akoestiek oplossingen home akoestiek akoestiek nagalmtijd geluid en lawaai geluidsabsorptie vs geluidsisolatie akoestiek berekenen akoestiek plafond video s uw situatie bibliotheken fabriekshallen financile sector galerijen horeca kantoren kapsalon kinderdagverblijven praktijkruimtes priv woning scholen sporthallen zorg producten akoestisch meubilair bureauschermen poefen staande schermen telefooncellen zitbanken zuilen akoestische wandelementen fotopanelen prikborden vrijstaande wanden wandbekleding wandpanelen akoestische plafondelementen baffles eilanden rechtstreekse montage akoestisch plafondsystemen gipskartonplafonds houten plafonds houtwol plafonds metalen plafonds minerale vezel plafonds vilt.