Menu Sluiten

Zitbanken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitbanken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitbanken

Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitbanken

welkom in livingshop webshop inloggen registreren nl fr en winkelmandje is leeg menu meubelen zetels zitbanken stoelen salontafels en bijzettafels tvmeubels tafels kasten rekken keukens landelijk badkamermeubels bureaus bedden en nachttafels wandtafels consoles poefs spiegels sierschouwen decoratie woonaccessoires keukenaccessoires beelden interieuraccessoires servies badkameraccessoires wanddecoratie kussens plaids tapijten bedlinnen tassen kinderkamer wanddecoratie kinderkamer kindermeubelen kindertextiel kinderkamerverlichting kinderkameraccessoires speelgoed teddyberen verlichting tafellampen en lampvoeten vloerlampen lusters hanglampen wandverlichting spots en plafondlampen lampenkappen lampen outdoor beelden en decoratie buitenverlichting tuinmeubelen outdoor tuinaccessoires kerst interieuraccesoires kerst kerstverlichting geschenkidee cadeaubon geschenkideen keukenacc.

sale ekstraordinr nu winkelen neem contact op professionals interieuradvies vestiging zoeken boconcept menu producten interieurs inspiratie sale banken fauteuils stoelen tafels kasten bedden outdoor meubelen lampen karpetten accessoires showroommodellen woonkamers eetkamers slaapkamers thuiskantoren hallen zitbanken bedrijf tuinen en terrassen catalogus virtueel beek aan de winkel inspiratie ontvang de boconcept nieuwsbrief bekijk de meubelen die beschikbaar zijn in ar bekijk de catalogus ontmoet onze ontwerpers neem contact op professionals op maat kleine zitbanken en tweezitsbanken . Zitsbanken drie Ons voorstel over zitbanken zitsbanken grote zitbanken en zitsbanken op type hoekbanken slaapbank chaise longue banken modulaire zitbanken banken met lounge element chaise longue poef tuinbanken zitbanken voor op kantoor bank accessoires uitgelichte collecties amsterdam bergamo zitbank zitbank car.

Wetenswaardigheden over Zitbanken

mail infoservibo.be phone producten projecten catalogus nieuwsberichten brochures over servibo contact bekijk de projecten menu sitemap home de hydra drinkwater fonteinen wat is straatmeubilair straatmeubilair zitbanken projecten kapellen project stilte plek rijmenam infrastructure works as impetus for renewal rijmenam infrastructuurwerken als aanzet voor vernieuwing leuven refugehof vilvoorde broekplein fonteinen leuven tuin de walque anderlecht martin luther king plein brugge ghandiplein middelkerke dorpsplein schore dilbeek brouwerij de neve leuven jansenius park catalogus nieuwsberichten herinrichting dorpskern rijmenam bonheiden bezoek servibo op het congres forum publieke ruimte te gent servibo op social media project in de.