Menu Sluiten

Zitbanken Kopen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitbanken kopen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitbanken Kopen

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitbanken kopen

tuinmeubel opruiming profiteer nu javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Toggle nav openingstijden contact collecties folder zoek zoek zoek winkelwagen mijn account home tuinmeubelen woonaccessoires banken stoelen tafels kasten verlichting klantenservice heeft u vragen neem dan contact met ons op klantenservice maandag t m vrijdag van u bereikbaar zaterdag en zondag van u bereikbaar menu tuinmeubelen tuinsets loungesets tuintafels tuinstoelen ligbedden tuinbanken parasols vuurschalen en terrashaarden voetenbanken tuinkussens schommelbanken accessoires alle tuinmeubelen woonaccessoires dienbladen dieren manden en kussens handtassen wijnrekken .

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home over ons producten vaste windschermen mobiele windschermen zitbanken en of bloembakken glazen schuifwanden overkappingen dealers nieuws contact nl fr menu disclaimer algemene verkoopsvoorwaarden artikel de volgende algemene voorwaarden beheersen iedere offerte verkoop onderaanneming levering van koopwaar of werk door de bvba therma zitbanken kopen zijn zeer gewild De koper besteller wordt geacht de factuurvoorwaarden zoals hierna bedongen te kennen en te aanvaarden door het enkele feit van het plaatsen van een bestelling en of de ontvangst van de factuur. Wij wijzen dus uitdrukkelijk de voorwaarden die voorkomen op de documenten van onze klant af. Onze voorwaarden algemeen of bijzonder hebben steeds .

Meer informatie over Zitbanken kopen

sluiten promoties nieuws tips en vragen merken een mooi bankstel koop je bij de makers zelf menu collectie salons relaxzetels bijzetzetels salontafels tapijten accessoires merken over de rore toonzaal atelier bedrijfsfilm klantenreacties promoties realisaties maatwerk projecten herstofferen herstofferen privaat project toonzaalmodellen salons relaxzetels bijzetzetels salontafels tapijten contact home over de rore klantenreacties klantenreacties klantenreacties van bert verzonden maandag aan de rore onderwerp salon newport beste meneer van eecke ik kan u melden dat wij zeer tevreden zijn over de sofa en de extra bank De handelswijze m.b.t. zitbanken kopen De zitpositie is zeer goed en hij past perfect in ons interieur. Het rugkussen zullen we nu en dan moeten omdraaien om de vervorming tegen te gaan maar dat is overkomelijk. Ook waren we zeer te spreken van uw leverancier.