Menu Sluiten

Overzicht Barkrukken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over overzicht barkrukken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Overzicht Barkrukken

Kantoren | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht barkrukken

transport aanrijdbeveiliging overzicht over xaanrijdbeveiligingx afzetpalen bandafzettingen beschermingsprofielen beschermpalen dranghekken bouwhekken hangsloten insteekhoezen kabelbruggen kettingafzettingen koordafzettingen markeringen parkeerbeugels afzetbeugels slagbomen systeembalustrades verkeersdrempels verplaatsbare afzettingen waarschuwingslinten markeerbanden systemen van aluminiumprofiel overzicht over xsystemen van aluminiumprofielx afzonderlijke componenten van overzicht barkrukken informatie aanvragen aluminiumprofiel systeembouwpakketten van aluminiumprofiel emobiliteit overzicht over xemobiliteitx escooters etransportapparaten laadinfrastructuur transporttechniek overzicht over xtransporttechniekx draagrollen kogelpotten kogeltafels rollenbanen rollenlijsten wieltjesbanen hijswerktuigen ladingbeveiligingen overzicht over xhijswerktuigen ladingbeveiligingenx antislipmatten voor ladingzekering draagklemmen hefmagneten hijsbanden hijsbanden hijskettingen kabellieren klembalken blokkeerstangen ladingbevestigingsnetten lasthaken spanbanden stroppen vacu.

home nieuws support algemene informatie faq downloads over ons contact contacteer ons informatie aanvraag offerte aanvraag aanmelden registreren alle categorieeumln licht klank video lichtbruggen rigging stroom doeken podium licht klank video lichtbruggen rigging stroom doeken podium verbruiksartikelen tweedehands faq veel gestelde vragen klik op onderstaande vragen aan wie verhuurt solirent solirent is technisch materiaalbankier voor de professionele expo en eventsector. Solirent verhuurt bb en niet aan particuliere klanten. Waarom niet aan particuliere klanten het verhuren van dure technische apparatuur is allereerst een zaak van vertrouwen Selectie over overzicht barkrukken Niet alleen moeten er garanties zijn dat het verhuurde materiaal correct gerecupereerd wordt maar ook dat de huurder vertrouwd is met alle technische aspecten ervan en dat hij het materiaal behandelt als een goede huisvader . Het werken met lichtbruggen showverlichting audiovisueel materiaal en dglk. Vereist een zeer specifieke knowhow en beroepservaring. Vandaar dat.

Bericht over Overzicht barkrukken

icontrashcan javascript dient ingeschakeld te worden mijn event home realisaties verhuur mijn event moods colors meer over eland veelgestelde vragen downloads vacatures full house label contact inloggen t infoeland.be nl fr en home realisaties verhuur mijn event moods colors meer over eland veelgestelde vragen downloads vacatures full house label contact home verhuur floor wall ceiling categorie diner tafels stoelen statafels barkrukken buffetten togen banken lounge tafeltjes poefjes tuinmeubelen meer tafels sokkels deco divers zoo jungle spiegels wanden tentramen kroonluchters sfeerlicht chauvet show light licht geluid rigging stands trussing buizen podia kabels elektriciteit diner walking dinner lounge receptie bar club cere.