Menu Sluiten

Bureaustoelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over bureaustoelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bureaustoelen

Kantoren | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureaustoelen

om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies bureaustoelen zijn zeer gewild Ik ga akkoord ik ga niet akkoord lbltogglenavigation totaalinrichting projecten over ons nieuws contact zoekterm kantoor meeting lunch onthaal akoestiek sfeer zoekterm werken kwalitatief meubilair voor een ergonomische kantooromgeving previous next kantoor burelen bureaustoelen opbergen directie burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen burelen zowel voor design als functionele burelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren italiaans design met duitse grundlichkeit voorzien van ruime kabelgoten kabeldoorvoeren en of schuifbladen. Wij bieden een gamma van stabiele ergonomische burelen aan die zowel kunnen gebr.

home wie zijn wij onze merken toonzaal modellen diensten gratis bewaren van uw meubels gratis leveren en monteren gratis levering op verdiep radiospotten ligging openingsuren vacatures contact bureaustoelen all bureaustoelen default title date random bureaustoel airway bureaustoelen bureaustoel chairman x bureaustoelen bureaustoelomfort point bureaustoelen buraustoel comfort point bureaustoelen bureaustoel flex grijs bureaustoelen bureaustoel head point zwart helgrijs bureaustoelen bureaustoel profi chief bureaustoelen bureaustoel profi chief bureaustoelen bureaustoel sitness life grijs informatie over bureaustoelen groen bureaustoelen bureaustoel sitness rs sport zwart bureaustoelen bureaustoel rsko al.p zwart bureaustoelen bureaustoel sitness rsko zwart rood bureaustoelen bureaustoel sitness rs pro oranje bureaustoe.

Feiten over Bureaustoelen

nederlands english items home shop bureau en werkstoelen kantoor en projectmeubilair kantoorartikelen contact nederlands english home shop bureau en werkstoelen kantoor en projectmeubilair kantoorartikelen contact gerelateerde producten interstuhl sa bureaustoel zwart hoog gestoffeerd prijs op aanvraagview the quote list prijzen vanaf quick view interstuhl up kruk prijs op aanvraagview the quote list koop product quick view interstuhl ev bureaustoel zwart rugleuning met netbespanning prijs op aanvraagview the quote list prijzen vanaf quick view profstudio medium zit en rug mesh professionele bureaustoel prijs op aanvraagview the quote list in winkelmand quick view interstuhl ev bureaustoel zwart rugleun.