Menu Sluiten

Leveranciers Dressingkasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Functioneel Indelen – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – Indeling Dressingkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over leveranciers dressingkasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Leveranciers Dressingkasten

Keuken | Interieur | Slapen | Meubelmakerij | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers dressingkasten

home over ons aanbod realisaties keukens interieur toestellen vacatures contact navigatie titel lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Knop titel ons jaarlijks bouwverlof start op zaterdag juli tot en met zondag augustus . Alvast een deugddoende vakantie. Knop titel jaar ervaring zaakvoerder jan jansen met onze keukens leveren we al jaar producten waar we honderd procent kunnen achter staan leveranciers dressingkasten lijst Wij leveren maatwerk van topkwaliteit en professionele afwerking. Knop titel mee met de trends jansen keukens een bedrijf dat vlot weet in te spelen op alle keuken en uiteraard op interieurtrends. Eveneens een bedrijf met een goed uitgerust atelier de nieuwste machines en tekenprogramma s. Knop titel oog voor detail wij hebben ook oog voor het kleinste detail en nemen graag het hele project van a tot z in e.

home nieuw diversen atelier contact ligging welkom op de website van edmar nv. Wij zijn reeds meer dan jaar actief als familie bedrijf in het meubelbeslag. Samen met onze partners vanuit gans europa oorspronkelijk begonnen met merknaam shock . Wij vertegenwoordigen ondertussen exclusief verschillende toonaangevende fabrikanten van meubelslag waaronder nog altijd shock . Maar ook indaux ojmar volpato manart h hsystems oscar lehmann plastics Onze aanbeveling m.b.t. leveranciers dressingkasten Voor zowel de projectinrichting de keukenfabricatie bureelmeubelen woon meubel zit meubel en ijzerwarenhandel hebben wij een uitgebreid gamma. Sterk zijn we ondertussen geworden in toelevering voor de dressing kast markt. De schuifdeursystemen en de toebehoren in de kasten. Vele zaken overlappen mekaar daarom geen index maar een over.

Kundigheid over Leveranciers dressingkasten

coolen doehetzelf producten webshop vloeren verf plafonds interieur kasten dressing keukens bureau badkamers winkelinrichting meubilair tafelbladen exterieur tuinhout tuinpoorten tuinhuizen carports dakpanpanelen webshop bedrijf verfmengmachine houtzagerij realisaties showroom contact zoeken bedrijf doe het zelf coolen is opgericht op februari . Coolen christiaan en truyen helena openden toen eacuteeacuten van de eerste doe het zelf zaken in limburg. Het begon kleinschalig met behangpapier verf en een beetje hout. Door de groeiende loonkost werd meer en meer zelf gedaan en werd het assortiment groter en groter. Dit resulteerde in een oppervlaktevergroting van msup tot msup. Helaas overleed de sti.