Menu Sluiten

Dressingkasten Functioneel Indelen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Dressingkasten Functioneel Indelen – Indeling Dressingkasten Op Maat – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – 

Wenst u meer info over dressingkasten functioneel indelen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Dressingkasten Functioneel Indelen

Meubelen | Meubilair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dressingkasten functioneel indelen

onze diensten realisaties over ons nieuws jobs contact facebookinstagramlinkedin interieur maatmeubilair thuiskomen in een interieur dat jouw visie weerspiegelt of gewoon dat kleine hoekje onder de trap optimaal benutten kies eindelijk voor meubilair op maat. Maatmeubilair een bewuste keuze doet maatmeubilair ook jouw hart sneller slaan beschrijven wat meubels op maat precies toevoegen aan een interieur is niet eenvoudig. Het gaat om klasse gemaakt in eigen atelier en naadloos geplaatst door echte vakmannen . Om exclusiviteit en finesse. Dat tikkeltje jenesaisquoi . Zowel grote als kleine projecten qubus ontwerpt maakt en plaatst allerlei soorten meubelen op maat zowel voor grote als kleine projecten. Als het maar naar hout ruikt. Van tafels stoelen en ka.

home binnenschilderwerken buitenschilderwerken behangwerken vloerbekleding schildertechnieken kroonlijsten maatmeubilair raamdecoratie projecten contact maatmeubilair voor meubilair op maat en volledig naar uw wensen bent u bij decoratie tulkens nick aan het juiste adres we zorgen voor de schrijnwerken van zowel massieve als mdfmeubels. Deze worden achteraf allemaal geschilderd volgens uw wensen dressingkasten functioneel indelen zijn in trek Ook voor de restauratie van oude meubels kunt u steeds op ons rekenen. We maken en werken met alle soorten meubels van slaapkamer en keuken tot tvhoek kasten en stoelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis prijsofferte. Bekijk nu alvast de onderstaande foto s om een beter beeld te krijgen van onze diensten. Wo.

Feiten over Dressingkasten functioneel indelen

infomartensevenementen.be facebook facebook home over ons feestmaterialen tenten toiletten meubilair verwarming stroomvoorziening verlichting togen amusement inrichting borden bestek glaswerk nieuws verhuurinfo realisaties referenties contact select page meubilair martens evenementen service is al meer dan jaar gespecialiseerd in de verhuur van tenten en meubilair voor evenementen. We begonnen als klein bedrijf en zijn ondertussen uitgegroeid tot professionele service voor grote en kleine events. Plant u een tuinfeest voor de familie een huwelijksfeest bedrijfsreceptie of festival reken dan op onze uitstekende service en tenten en meubilair van uitstekende kwaliteit voor uw evenement De diversiteit van dressingkasten functioneel indelen Verhuur van alle meubilair voor evenementen bij martens evenementen service beschikken we over een gevarieerd aanbod meubilair bestemd voor verhuur. Zo vindt u bij ons alle benodigdheden om van uw feest een waar succes te maken. Laat uw gasten genieten van een heerlijke maaltijd aan een van onze tafels. Bent u net helemaal losgegaan op de dansvloer.