Menu Sluiten

Informatie Dressingkasten Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Dressingkasten Functioneel Indelen – Indeling Dressingkasten Op Maat – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – 

Wenst u meer info over informatie dressingkasten op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Informatie Dressingkasten Op Maat Antwerpen

Meubelen | Meubilair | Meubelmakerij | Keuken | Slapen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie dressingkasten op maat antwerpen

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings als kinderen van school komen en ouders na een drukke dag van hun werk .. Schoenen uit . En hop daar liggen ze in een hoek op of naast elkaar waar je net niet over valt. Een kast op maat van vloer tot plafond biedt de mogelijkheid om tijdens elk seizoen alle schoenen binnen handbereik te hebben met een totaal overzicht. Uiteraard kan de berging van schoenen een deel uitmaken van een kastgeheel waar ook andere dingen worden opgeborgen denk dan bijvoorbeeld aan een vestiairekast een bergkast een dressingkast maar tevens kan zij ook volledig enkel en alleen voor schoenen en laarzen ingericht worden. Heb je slechts een beperkte diepte dan zijn verstelbare leggers de meest praktische oplossing. Ook hangbaren met laarzenhouders kunnen hier gentegreerd worden.vaste rekjes waarbij de schoenen s.

gratis offertes vergelijken start nu home gratis offerte vakkundige schrijnwerker voor al je klussen ervaren schrijnwerker gezocht scherpe prijzen start de gratis offerteaanvraag schrijnwerker antwerpen een schrijnwerker of timmerman uit antwerpen kan veel betekenen voor je schrijnwerk in en rond het huis informatie dressingkasten op maat antwerpen zijn vaak gezocht Een schrijnwerker maakt een ingemaakte kast op maat zodat deze precies onder je schuine wand past of plaatst een vals plafond zodat je spotverlichting kunt inbouwen. Natuurlijk kan een timmerman nog veel meer voor je betekenen. Op deze pagina vind je meer informatie over verschillende schrijnwerken op maat die een timmerman voor je maakt bijvoorbeeld houten meubels voor in huis of in de tuin houten gevelbekleding of houten binnen of buitendeuren. Ook krijg je een indicatie van de kosten voor het schrijnwerk. Wil je besparen vergelijk dan vrijblijvend offertes schrijnwerker nodig schakel een ervaren schrijnwerker in. Vraag gratis offe.

Vragen over Informatie dressingkasten op maat antwerpen

toggle navigation projecten over ons contact rec nieuwbouwwoning reet deze hedendaagse nieuwbouwwoning werd ontworpen voor een koppel dat mekaar leerde kennen na jaren vol levenservaring de volwassen kinderen het huis uit de eigen woningen veel te groot en het verlangen naar een toekomst samen Extra uitleg over informatie dressingkasten op maat antwerpen De frisse mooie vooruitzichten bepaalden het plan van de nieuwe woning. Op het gelijkvloers bevindt zich in de voorgevel een grote glaspartij waarachter naast de inkom een polyvalente ruimte schuilt. Deze kan dienst doen als fietsenberging maar kan net zo goed ingericht worden als bureauruimte speelhoek voor de kleinkinderen of later ook als slaapkamer. Achter deze ruimte bevinden zich namelijk een sanitaire cel en wasplaats zodat het wonen zich ook volledig gelijkvloers kan afspelen. Achteraan de woning vind je de elegante hedendaagse keuken met royale eet en .