Menu Sluiten

Dressingkasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

Informatie over dressingkasten Antwerpen.

Waarnaar te zoeken in dressoirs of dressingkasten.

Er zijn verschillende soorten dressoirs en dressingkasten, maar twee van de meest populaire zijn ladekasten en bureaus.

Ladekasten hebben over het algemeen meerdere lades die parallel aan elkaar lopen. Deze laden worden meestal boven elkaar gestapeld, en worden gebruikt voor het opbergen van persoonlijke voorwerpen en andere zaken. Deze soorten kasten hebben vaak gespiegelde fronten. Hier zijn enkele van de kenmerken om te zoeken in een dressingkast.

Een dressing is niets meer dan een verzameling van kasten in één afzonderlijke ruimte of compartiment.

Een dressingkast is een meubelstuk dat wordt gebruikt om kleding en andere accessoires te hou.

More info

tags: Dressingkasten – Dressingkasten Op Maat Antwerpen – Dressingkasten Functioneel Indelen – Indeling Dressingkasten Op Maat – Handelaars Antwerpen Dressingkasten – 

Wenst u meer info over dressingkasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Dressingkasten

Meubelen | Interieur | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dressingkasten

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings dressingkasten dressingskasten onze noorderburen spreken over een inloopkast wij gebruiken eerder het woord dressing wanneer een kamer volledig wordt ingericht met kasten op maat voor kleding en linnen. Open dressingkasten worden vooral in de kleinere ruimtes uitgevoerd daar waar in de grotere kamers eerder wordt gekozen voor gesloten maatkasten met draai en of schuifdeuren. Het ruime aanbod van kastaccessoires zoals broekendragers garderobeliften schuiven schoenrekken maken uw dagelijkse kledingkast nog praktischer dressingkasten specialisatie Een dressingkast is een onmisbaar product geworden in de hedendaagse woning genstalleerd in de slaapkamer of in een afzonderlijke dressingroom. Een uitgebreid gamma aan accessoires voor dressingkasten een uitgebreid gamma aan kastaccessoires zoals uittrekbare broeken en dassenhouders garderobeliften schuiven en manden uittrekbare tabletten maken.

cesar cant interieur facebook infocesarcant.be withoeflei kalmthout heide projecten badkamers keukens burelen dressingkasten maatmeubilair praktijkruimtes over ons info en contact links promoties maatmeubilair dressingkasten keukens badkamers praktijkruimtes burelen english franais .

Meer info over Dressingkasten

coolen doehetzelf producten webshop vloeren verf plafonds interieur kasten dressing keukens bureau badkamers winkelinrichting meubilair tafelbladen exterieur tuinhout tuinpoorten tuinhuizen carports dakpanpanelen webshop bedrijf verfmengmachine houtzagerij realisaties showroom contact zoeken realisaties open dressingkast open dressingkast tussen twee muren. Lees meer badkamer badmeubel gemaakt voor een vrijstaand bad. Meubel is gemaakt in eik fineer waarom kiezen voor dressingkasten Lees meer slaapkamer project van een volledig slaapkamer bed nachtkastjes. dressingkast onder schuinte van het dak. Lees meer garage berging kasten project van een volledig praktische inrichting van de garage berging. Mooie oplossing voor de droogkast en de wasmachine te integreren in een wandkast. Lees meer kerstboom kerstboom gemaakt op de cncmachine. Bestaat volledig uit mdf lees meer keuken renovatie van een keuken met eik fineer platen. De renovatie hield in vervanging v.