Menu Sluiten

Advies Zitbanken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over advies zitbanken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Advies Zitbanken

Kantoormeubilair | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies zitbanken

mailoutline starbrookstarbrookairlines.be phone meubelzaak ontwerpbureau over ons contact zoeken menu design meubelzaak design meubelzaak met advies in de pittoreske ravenstraat in leuven stapt u binnen bij starbrook airlines een design winkel in loftstijl met veel licht en ruimte. In onze showroom vindt u exclusieve designmeubels van bekende merken zoals vitra pastoe poliform walter knoll cor interlubke verpan riva mmood moroso kristalia en cassina. Wij houden van echte design klassiekers maar bezoeken ook de grootste internationale interieurbeurzen op zoek naar frisse inspiratie en de nieuwste interieurtrends. Starbrook airlines is uw meubelzaak met advies advies zitbanken zijn zeer gewild Onze binnenhuisarchitecten maken graag tijd voor een hartelijke ontvangst en een persoonlijk adviesgesprek. Wie zoekt die vindt in onze design meubelzaak design eettafels salontafels bijzettafels in hout marmer glas metaal design eetkamerstoelen kuipstoeltjes barkrukken bureaustoelen design tv meubels buffetkast.

welkom dinsdag tot en met zondag zondag geopend van tot infowinzo.be home ruimtes woonkamer eetkamer slaapkamers kantoor wonen slapen merken showroommodellen contact zoek vooraadacties amp gratis thuis geleverd familiebedrijf winzo biedt meer dan jaar kwaliteitsmeubelen amp slaapkamers van europese topmerken in de gigantische showroom aan de hamonterweg in achel gunstig gelegen tegenover tankstation waarom kiezen voor advies zitbanken Het vertrouwde team echte interieurliefhebbers verwelkomen u graag met fijne koffie en wijncadeau van proefkoffer. Bekijk onze zetels zitbanken bekijk onze merken gratis levering in belgi en nederland levering op afspraak of zelf afhalen in de winkel hamonterweg achel deskundig advies door ervaren specialisten persoonlijk interieur styling en gratis kleuradvies bij winzo m woo.

Kundigheid over Advies zitbanken

hulp nodig hulp nodig wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop. Contacteer ons take the virtual tour vanuit je zetel woonboulevard bezoeken het kan door hier te klikken . Home inspireer trends cottage core van licht naar warm woonbeleving anno japandi geometrische prints urban jungle durf kleur bekennen subtiele luxe voor thuis cosy up your home lente in huis new romanticism buiten wordt binnen werelds interieur planten als inspiratiebron stop met matchen colour your home terracotta kurk sophisticated bed woonbeleving knuffelstoffen en ronde vormen duurzaamheid het groene leolux hart interieuradvies michle steven isabelle sofie carine ilse jolien cathy klein wonen studio of appartemen.