Menu Sluiten

Zitmeubilair Belgie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Zitmeubilair – Bedrijven Zitmeubilair – Overzicht Zitmeubilair – Advies Zitmeubilair – Verdelers Zitmeubilair – 

Wenst u meer info over zitmeubilair belgie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Zitmeubilair Belgie

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zitmeubilair belgie

nl fr menu over ons contact menu home te koop gezocht werkwijze realisaties voor vastgoed transacties over ons contact home te koop handelszaken te koop bent u op zoek naar handelszaken die te koop staan van damme amp partners heeft een gevarieerd aanbod bedrijven in de portefeuille. Of u nu een industrieel bedrijf productiebedrijf groothandel handelszaak patrimoniumvennootschap professioneel vastgoed of handelsfonds wenst over te nemen bij van damme amp partners vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. ontdek onze portefeuille bekijk onze portefeuilleen ontdek alle handelszaken te koop. Bent u genteresseerd in een van de zaken uit ons aanbod aarzel dan niet en neem vandaag nog contactmet ons op voor meer informatie of een afspraak. import distributie regio zuidvlaanderen bedrijf actief in import en distributie van nonfood producten onder eigen merknaam. Gericht op professioneel clinteel. Diysector over gans belgi zitmeubilair belgie vlug rendement verdeling in bb beperkt bc via internetverkoop. Beper.

om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord lbltogglenavigation totaalinrichting projecten over ons nieuws contact zoekterm kantoor meeting lunch onthaal akoestiek sfeer zoekterm terug naar overzicht hays kortrijk totaalinrchting van concept tot realisatie. Een groep jonge enthousiaste medewerkers inhuizen in nieuwe kantoren was de uitdaging. Samen met de klant kozen we voor open kantoorruimtes informele afgesloten ruimtes kunnen dan weer als concentratieplek en of interne spreekruimte benut worden. Kandidaten worden ontvangen in aangename gesprekslokalen waar grote aandacht werd besteed aan akoestiek en waar geluidsoverdracht taboe is. De opbergkasten die tevens de ruimtes scheiden werden her en der voorzien van rugwanden die zowel magnetisch als beschrijfbaar zijn nuttig en leuk. Burelen van frezza zitmeubilair vitra en danerka glasen kastwanden van joyearmbruster. Hays kortrijk hays kor.

De discipline van Zitmeubilair belgie

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home over mecam group contact jobs login logout menu login mecam is als grootste zitmeubelfabrikant in de benelux een gevestigde waarde op deinternationale meubelmarkt. Door in te zetten op innovatie duurzaam ondernemen en eenconstante verbetering van het productieproces staan onze meubelen stuk voor stuk garantvoor topkwaliteit en jarenlang zitcomfort. Het vakmanschap van onze productiemedewerkers is door jarenlange ervaring envoortdurende bijscholing van zeer hoog niveau. In onze fabriek te dilsenstokkem belgiworden alleen de beste materialen gebruikt. Onze gespecialiseerde medewerkers voerenbovendien constante kwaliteitscontroles uit. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.erworden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit heb je interesse in zitmeubilair belgie Een sofa die perfect bij je past. Smaken verschillen. Daarom ben je bi.